VAŽNA OBAVIJEST: Promjenjen je termin održavanja humanitarnog malonogometnog turnira i humanitarnog koncerta za HRVI Branka Matijevića

Objavljeno u Obavijesti

Obavještavamo članove Udruge, bivše pripadnike, žitelje drniškog kraja te naše prijatelje, da će se humanitarni malnogometni turnir i humanitarni koncert za HRVI Branka Matijevića održati 18.listopada 2013. godine, a ne 11. listopada kako je ranije bilo objavljeno.

Branko Matijević ranjen je 16.rujna 1991. prilikom napada na Siverić, te je 40% postotni HRV invalid. 18 veljače 2012. godine uslijed pada na ledu teže je ozlijedio vratnu kralježnicu. Nnakon operacije na zagrebačkoj klinici za traumatologiju i zalječenja otvorenih rana upućen je (na teret HZZZO) na rehabilitaciju u Varaždinske toplice gdje je provodio terapiju od 26. studenog 2012. do 10. svibnja ove godine sa određenim napretkom. Po isteku roka terapije koji financijski pokriva HZZO, otpušten je te prebačen u kninsku bolnicu, na odjel za produženo liječenje, budući da samostalno nije pokretan.

Malonogometni turnir održat će se na malonogometnom igralištu u Drnišu sa početkom u 16 sati a koncert u 20 sati u sportskoj dvorani OŠ Drniš.

Cilj nam je da ovim akcijama prikupimo financijska sredstva koja bi dijelom pokrila daljnju rehabilitaciju našega prijatelja.

Ulaznice za koncert od danas (07. listopada) po cjeni od 10 kn možete kupiti u trgovinama Drniš Commerce u Drnišu te u caffe barovima Jug 1 u Unešiću, Trač u Gradcu te Kula u Oklaju.